U četvrtak radionica ‘Kako pretvoriti svoj hobi u karijeru?’, prijavite se

U Europe Direct centru Šibenik, 17. rujna 2015. godine s početkom u 18 h održat će se radionica „Kako pretvoriti svoj hobi u karijeru?“.

Voditelj radionice je ruski poduzetnik Andrey Shtylenko koji preko deset godina radi u startup svijetu diljem Rusije, SAD-a i Europe.

Andrey Shtylenko serijski je poduzetnik koji upravlja s nekoliko projekata, uključujući i agenciju za razvojne ­ startup­ tvrtke, te provodi nekoliko edukacijskih programa za studente i mlade poduzetnike.

Teme koje će biti obrađene na radionici su:

– kako prepoznati da li je neka karijera vrijedna truda ili nije

– kako strateški isplanirati svoje obrazovanje i karijeru

– kako ostati motivirani u karijeri koju ste izabrali te kako prepoznati da je vrijeme prijeći na novu.

Radionica je namijenjena poduzetnicima početnicima (startup-ovima). Obuhvatit će teorijski, ali i praktični  dio u kojem će biti prikazano kako stvoriti uspješnu odnose između četiri glavna poslovna igrača- klijenata, partnera, mentora i investitora.

Svi zainteresirani sudionici svoj dolazak trebaju potvrditi slanjem e-maila na info@mladi-eu.hr  , a ako želite saznati malo više o samom predavaču, posjetite njegovu web stranicu http://www.shtylenko.com/ .

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.