VIDEO: Pogledajte promotivne spotove o šibenskom informativnom centru Europe Direcit

U svrhu informiranja javnosti i širenja svijesti o zajedničkoj pripadnosti Europskoj uniji, ali i želji da Europe Direct Šibenik i njegove usluge na što bolji način približimo stanovnicima županije, izrađena su dva promotivna videospota

– Spotovi su prvenstveno namijenjeni mlađim korisnicima; osnovnoškolcima i srednjoškolcima, koji su ujedno i sudjelovali u njegovu snimanju. I ovim putem smo željeli poslati poruku javnosti kako u Informativnom centru Europe Direct Šibenik mogu dobiti sve potrebne informacije o EU. Koristim prigodu pozvati sve žitelje naše županije da nas posjete radnim danom od 7-15h u Ulici Kralja Zvonimira 7A, ukoliko imaju pitanja ili nejasnoće vezane za programe i inicijative EU. te da se upoznaju s mnoštvom besplatnih publikacija o EU odnosno da nas kontaktiraju putem telefona 022/310 – 855 – poručuje Bojana Paić iz Upravnog odjela za gospodarstvo, poduzetništvo i razvoj Grada Šibenika.

Promotivne spotove izradila je “SANJA LYDIA ”  Profesionalne usluge fotografiranja i snimanja za iznos od 10.000,00 kuna.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.