Clooney tvrdi da mu je jako žao što je snimio najlošijeg Batmana ikad i skoro uništio cijelu franšizu

Već desetljećima svijet bruji o tome kako je od svih snimljenih filmova o Batmanu najgori u povijesti onaj u kojem je čovjekolikog šišmiša tumačioGeorge Clooney. Baš je neki dan ‘Robin&Batman’, film u kojem se osramotio nesretni Clooney, bio na televiziji i moram priznati da ja nikako ne mogu razumijeti kako i zašto ljudi ne vole taj film. Radi se o uratku koji obiluje tolikim divnim trešom da ga je nemoguće ne voljeti. Arnold, to je sve ću vam reći.

Na stranu moje usamljeno oduševljenje upravo ovim nastavkom u čijem je naslovu i moje ime – i ne, ne volim film samo zbog toga – čak je i Clooney nedavno opetovano izrazio svoje veliko žaljenje zbog toga što je radio na ovom filmu.

“Stalno se ispričavam zbog ‘Batmana&Robina’. Reći ću samo da sam u jednom trenutku stvarno mislio da sam uništio budućnost cijele ove franšize. Sve dok je netko nakon mnogo godina nije uspio spasiti”, rekao je posramljeni oskarovac. Naravno, Clooney je mislio na Nolana kad se referirao na osobu koja je spasila franšizu od sigurne propasti. Superjunaci očito ipak postoje.

izvor:telegram.hr

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.