FOTO: 50 NIJANSI SIVE: Pretpremijera filmskog hita u Cinestar privukla najveće fanove

– Knjigu smo pročitale po više puta, odlična je, od filma očekujemo puno, iako  u podsvijesti uvijek stoji ona poznata, ‘knjiga je uvijek bolja od filma’. Svejedno očekujemo odličan film, zadovoljne smo odabirom glumaca, jedino nam se glavna ženska uloga svojom pojavom baš ne uklapa u našu viziju knjige. Ali, tko zna, možda i ona bude pravi pogodak- kažu nam obožavateljice knjige ’50 nijansi sive’, Šibenčanke Elena, Ana i Kata, neposredno pred pretpremijeru najiščekivanijeg filma godine u šibenskom Cinestaru.

50 nijansi sive9

 

50 nijansi sive8

50 nijansi sive10Dojma smo da se večeras u Dalmareu okupio dobar broj ljudi, odreda obožavatelja ’50 nijansi sive’, oni koji knjigu nisu pročitali prije filma mogli su se nabrojati na prste jedne ruke. I, naravno, odreda su bili muškog roda.

50 nijansi sive6

50 nijansi sive3– Cura mi je čitala knjigu, svaki dan mi je prepričavala što je pročitala, pa mi nije bilo druge nego odvesti je na pretpremijeru. Ako ništa drugo, lakše je pogledati film nego pročitati knjigu. Koliko mi je cura pričala, očekujem dobar film- kaže mladi Josip, koji je u Cinestar poveo curu Karlu, obožavateljicu ’50 nijansi sive’.

50 nijansi sive12

 

50 nijansi sive11Svečana premijera je sutra navečer, nije bilo puno ‘poznatih’ Šibenčana u Cinestaru, ali dvorana je bila pristojno popunjena. Od ‘celebretija’ naišli smo na Ozrena Mišića, košarkaša GKK Šibenik.

– Tu sam s djevojkom, a tko je koga nagovorio na film neka ostane tajna- kaže Mišić.

Uglavnom, najiščekivaniji film godine krenuo je s prikazivanjem, kako u svijetu tako i u Šibeniku, pogledajte ga u Cinestaru.

50 nijansi sive1

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.