Izašao ‘foršpan’ američke serije u kojoj Goran Višnjić glumi elitnog detektiva

Pogledajte foršpan za novu televizijsku seriju u kojoj glumi proslavljeni šibenski glumac,  Goran Višnjić. Slavni glumac posljednja dva mjeseca živi i radi u Pragu, gdje se snima američka serija ‘Granice zločina’ (Crossing Lines) u kojoj mu je dodijeljena naslovna uloga,prenosi Tportal.hr.

Međunarodni kazneni sud 

Iznimno popularna američka serija ‘Granice zločina’ (Crossing Lines) u novoj, trećoj sezoni emitiranja predstavila je novog glavnog glumca –Gorana Višnjića! Popularni glumac potpisao je dvogodišnji ugovor kojim se obvezuje snimiti 13 nastavaka serije koja se dosad snimala na lokacijama u Francuskoj i Češkoj, dok će se dijelovi novih nastavaka snimati u Pragu, ali i u Hrvatskoj.

‘Crossing Lines’ je serijal u tjednim nastavcima koji predstavlja Međunarodni kazneni sud, posebnu jedinicu koja istražuje međudržavne zločine. Međunarodni tim elitnih detektiva okupljen je da lovi kriminalce i privede ih pravdi…

Najavu nove sezone možete pogledati klikom na – VIŠNJIĆ.

 

 

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.