Kratki sadržaj španjolske sapunice nasmijat će vas do suza

U početku Gabrijela živi u štali, nema jednu nogu, gluhonijema je, slijepa, nepismena i siromašna. Nema za hranu pa mora jesti šljunak.

Poslije 100 epizoda Gabrijela i vidi i čuje.

U 120-toj epizodi izraste joj noga.

U 150-toj epizodi postaje direktor banke.

U 250-toj epizodi dobije napad slijepog crijeva, svi muškarci u seriji plaču.

U 300-toj epizodi saznaje da ima oca, brata, majku, očuha, jetrvu i svekrvu, i da su svi oni veoma bogati te je samim tim i ona bogata nasljednica. Svi muškarci u seriji plaču.

U 312-toj epizodi saznaje da joj je otac sam sebi brat blizanac a da joj je majka umrla čim se rodila. Svi plaču, naročito se u tome ističu muški likovi.

Dvije epizode kasnije banka koju vodi bankrotira, svi je mrze, ona plače, svi u seriji plaču. Plače i režiser, i scenarist, i ko-scenarist.

Ta epopeja traje cca 20 epizoda.

U 340 epizodi vraća se do štale u kojoj se rodila i tamo joj gatara kaže da će imati sreće u životu. Plače Gabrijela, plače gatara, plaču svi muškarci u seriji, plače moja baka koja prati tu seriju, plačem i ja jer je Gabrijeli konačno krenulo.

Na kraju, poslije 500 epizode proročanstvo se ispuni, moja baka počinje pratiti drugu španjolsku ser iju u kojoj, na početku, Lusinda živi u štali, nema jednu nogu, gluhonijema je i slijepa …

izvor: index.hr

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.