Mati Gulinu uloga u novom filmu nagrađivanog redatelja Zrinka Ogreste

U utorak, 3. veljače, počinje snimanje novog cjelovečernjeg igranog filma ‘S one strane’ redatelja Zrinka Ogreste, u produkciji Interfilma iz Zagreba, begradskog Zilion filma i Hrvatske radiotelevizije.

Novi Ogrestin film je psihološka ljubavna drama koja govori o zreloj ženi i njenoj želji za obnovom ljubavi izgubljene prije dvadeset godina u kojoj, između ostalog, igra šibenski glumac  Mate Gulin.

U novom filmu nagrađivanog redatelja, Mate Gulin pridružio se glumačkoj trupi koju čine Ksenija Marinković i Lazar Ristovski u naslovnim ulogama, te Lela Margetić, Vinka Kraljević, Ivan Brkljača, Filip Radoš, Alen Liverić. Od mlađe generacije glumaca tu su Tihana Lazović, Robert Budak, Iskra Jirsak i Marija Tadić.

Spomenimo i to da scenarij filma potpisuje Mate Matišić koji je surađivao s još jednim šibenskim filmašem, redateljam Vinkom Brešanom na filmu ‘Svećenikova djeca’.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.