Šibenik dobio prvi Filmski pub kviz

Od idućeg tjedna šibenski kvizoljupci uživat će u Filmskom pub kvizu u Azimutu u organizaciji triju mladih Šibenčanki, Ane Rak, Rite Vuković i Ivane Šimundić. Upravo ženski tim koji stoji iza kviza jedna je od stvari zbog koji se ovaj kviz razlikuje od ‘starijeg brata’ u organizaciji Kluba Šibenčana.

I neće biti sporta, kaže nam u šali jedna od organizatorica, Ana Rak.

Prvo izdanje Filmskog pub kviza počinje u utorak, 31. ožujka, s početkom u 20 sati, pitanja su isključivo filmske prirode, a nagrada najboljoj ekipi itekako je primamljiva.

– Po konceptu će biti sličan klasičnom kvizu. Isti broj rubrika, koncept pitanja. Prva nagrada bit će prilagođena tematici kviza – prenosi nam Ana, dodajući:

-Kviz će biti drugačiji jer ga radi isključivo ženska ekipa što ne znači da će biti samo ljubići. U biti, kviz je isti kao obični samo je jedna tema i drugačija prva nagrada. A možda bude i kokica.

ana ivana

Nakon najavljenog utorka, kviz će ići jednom mjesečno, a da će biti manjka zaintersiranih – teško.

– Vidjeli smo da vlada velika zainteresiranost za kvizove. Drago nam je što je taj trend i u našem gradu, a mi smo htjeli klasični kviz proširiti s nečim novim – poručuje Ana. Zato, sastavite ekipu do utorka, pogledajte filmova koliko stignete (što više to ste bliže nagradi) i onda – sretno.

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.