Točno 25 godina prošlo je od hita ‘Sam u kući’

Omiljeni je to blagdanski film bez kojeg ne može proći niti jedan Božić. Nismo se ni okrenuli, a već je prošlo 25 godina otkada smo ga prvi put vidjeli na malim ekranima. Film je izašao 1990. i snimljen je u četiri nastavka, a tada 10-godišnji Macaulay Culkin postao je superzvijezda.

Kao 12-godišnjak Culkin je već bio milijunaš, a danas se kao 35 godišnjak bori s depresijom i ovisnošću o drogama. I danas je jedan od najpoznatijih dječjih zvijezda, a trenutno svira u bendu i bavi se slikarstvom. 2012. se skoro predozirao heroinom.

Od tada je čist no jednu je ovisnost zamijenio drugom, tako da puši i 60 cigareta dnevno.

Catherine O’Hara i John Heard na filmu su odigrali njegove roditelje. Kanadska glumica dobro je poznata dobitnica Emmy nagrade, a 61-godišnjakinja trenutno radi na seriji “Schitt’s Creek”.

John je isto tako glumio u nizu filmskih uspješnica, danas ima 70 godina.

Film je obilježio mnoge živote, a neki su upravo tu odigrali uloge svojih života.

Lopovi koje je nasamario mali Kevin, isto su se tako promijenili. 72-godišnji Joe Pesci i 58-godišnji Daniel Stern ostvarili su glumačke karijere, kako na filmu tako i u TV serijama. Joe je 1999. otišao iz glume kako bi se posvetio svojoj glazbenoj karijeri, a zadnji je put viđen na TV-u 2010. u showu “Love Ranch”.

IZVOR: Index.hr

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.