Ulaznicu za najiščekivaniji film godine – Pedeset nijansi sive osvojila je…

Pedeset nijansi sive je napeto iščekivana adaptacija bestsellera koji je postao globalni svjetski fenomen. Od kada je objavljena, trilogija Pedeset nijansi sive prevedena je na 52 jezika i prodana u više od 100 milijuna primjeraka što ju čini jednom od najprodavanijih i najbrže prodavanih serijala knjiga u povijesti.

Najbrža u našoj nagradnoj igri koja nam je poslala točan odgovor bila je SILVIJA ŠEVERDIJA te tako osvojila ulaznicu za najiščekivaniji film godine.

Ulaznice se mogu iskoristiti od 12. do 18. veljače u Cinestaru Šibenik.

Ulogu milijardera, poduzetnika Christiana Greya dobio je Jamie Dornan (televizijski The Fall, Once Upon a Time), dok znatiželjnu studenticu Anastasiu Steele glumi Dakota Johnson (The Social Network, 21 Jump Street). U priči se radi o Christianovom iskupljenju i o oslobađanju neiskusne Ane, a kroz te su likove čitatelji dobili priliku istražiti vlastite ranjive strane, maštu i težnje. Ovu erotičnu i autentičnu ljubavnu priču autorice E L James (pravim imenom Erika Mitchell) koja nas vodi u dubine bogatog i misterioznog svijeta koji iskreno istražuje odnos između muškarca i žene, kao i granice koje ćete sami sebi dopustiti prijeći, režirala je Sam Taylor-Johnson (Nowhere Boy).

Ako još niste, pogledajte trailer za Pedeset nijansi sive koji je bio najgledaniji filmski trailer prošle godine na YouTube-u:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.