Želite sudjelovati u snimanju Winnetoua?! Prijave za statiste su u tijeku!

Hrvatski zavod za zapošljavanje putem svoje istoimene Facebook stranice objavio je oglas u kojem se traže statisti za dva filma koja se snimaju na području Republike Hrvatske, štoviše i Šibensko – kninske županije.

– Jeste li zainteresirani za privremeni posao statiranja u filmovima? U predstojećim mjesecima, u Hrvatskoj se snimaju dva velika filmska projekta te se traže statisti – poručuju putem društvene mreže.

Evo o kojim se filmovima radi.

Film “WINNETOU” snimanje rujan-studeni

Traže se osobe koje liče na Indijance. U obzir dolaze ljudi iz svih krajeva Hrvatske koje bi eventualno angažirali kroz cijeli projekt. Prijevoz i hrana bi bili osigurani.
Mole se zainteresirani da dostave e-mailom dvije novije fotografije (lice i stas), ime i prezime i kontakt telefon na e-mail: prva.klapa1@zg.t-com.hr

Film “THE LAKE” režiser Luc Besson, snimanje od 15.06. do kraja srpnja

Snimanje se odvija na području Zagreba, Primorsko-goranske i Istarske županije .
Traže se muški statisti od 17 do 70 godina. Molimo zainteresirane da dostave e-mailom dvije novije fotografije (lice i stas), ime i prezime i kontakt telefon na e-mail: prva.klapa1@zg.t-com.hr

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.