DJECA PJEVAJU BRODARICI: Mališani će u nedjelju pokazati svoj glazbeni talent, dođite i podržite ih!

U nedjelju 12. srpnja s početkom u 21.30 sati na terasi kafića Fjaka i NoStress Beach Bar na Brodarici održat će se dječji festival ‘Djeca pjevaju Brodarici’.  Ovaj brodarički festival ugasio se prije deset godina, a natjecanje mališana u pjevanju i plesu na scenu ponovno vraćaju Meri Kardum i Katarina Curavić. Interes djece za sudjelovanjem na festivalu nije manjkao, pa je tako prijavljen 21 izvođač sa svih strana Šibensko-kninske županije.

djeca pjevaju brodarici

 

Organizatorice najavljuje odličan provod te bogate nagrade najboljima koje će ocjenjivati žiri, ali i publika.

-Pripremili smo vrijedne nagrade za prva tri mjesta u kategoriji od 1.do 4. razreda osnovne škole te isto tako za prva tri najbolja u kategoriji 5. do 8. razreda osnovne škole – kazala nam je Meri Kardum koja dodaje kako će tu večer ostalu djecu zabavljati animatori. Organizatorice su pripremile i brojna druga iznenađenja, stoga pozivamo sve roditelje, djecu, ali i ostale da u nedjelju budu dio raspjevane Brodarice!

Spomenimo kako je partner u organizaciji dječjeg festivala je Turistička zajednica Krapanj-Brodarica, a Katarini i Meri u organizaciji je pomogla profesorica glazbene kulture OŠ Brodarica Eliana Trutin.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.