Dva tjedna do početka Seasplasha, organizatori i dalje puni odličnih iznenađenja

Dragi putnici namjernici, štovatelji bass kulture, plesa, te svi koji pozitivno vibriraju, još samo dva tjedna dijeli nas do zabave na najopuštenijem festivalu u regiji. Ovim putem skrećemo vam pažnju na nekoliko novih festivalskih detalja – sjajna, upravo potvrđena, imena; raspored nastupa svih izvođača na Mainsplash stageu; svježu video najavu i dodavanje grupnih ulaznica za posjetitelje.

Dodana nova zanimljiva imena šarolikom line-upu!

Ovogodišnje festivalsko izdanje ne prestaje sa iznenađenjima. Svoj obol daju novopotvrđena imena, žanrovski i stilski jedno posebnije od drugog. S ponosom vam predstavljamo: Chami Cool & La Fama Jam, Kiša metaka, FLeCK!

Chami Cool & La Fama Jam
Chami je dugogodisnji busker iz Barcelone i blizak prijateljManu Chaoa s kojim redovno igra nogomet, svira u kafićima, a tek u zadnje vrijeme krenuo je svirati van Katalonije. Ima nevjerovatan glas (pjeva na španjolskom, francuskom, engleskom), karizmu, reggae-muffin improvizaciju i još mnogo toga zbog čega ga Manupodupire u radu.

Kiša metaka
Kiša Metaka je gangsta rap crew iz Splita. Oba su im albuma postala instant hit, nakon čega su rasprodali brojne koncerte diljem regije, kradući pažnju fanova crnim humorom i tekstovima kriminalne tematike. Uvijek dostavljaju ubojite tekstove, masne beatove i neograničenu zajebanciju. Bend za koji se traži karta više, i to s razlogom.

FLeCK
FLeCK je glazbeni producent i DJ, pionir grčke underground scene i clan Kings Hi Fi crewa. Svoj producentski put počeo je ranih 90tih producirajući različite vrste elektroničke glazbe od breakbeata i junglea do duba i hip-hopa. 2009. je izbacio debitantski album iDub Musei, i od tada je izdavao glazbu za različite labele kao što su: Six Degrees, ODG, Bracket Records, King Dubbist, Generation Bass, Reggae Roast, i do danas broji preko 40 izdanja.

Raspored izvođača po danima

Mainsplash stage je žila kucavica, te glavna pozornica festivala. Kroz 4 dana na njoj će pozitivan ritam širiti eminentna regionalna i međunarodna imena reggae, dub, ska, electro, jazz, funk, rap i srodnih pravaca. U nastavku vam donosimo raspored svih izvođača po danima.

Četvrtak / Thursday, 16.7.
New York Ska-Jazz Ensemble
Jah Free
Chami Cool & La Fama Jam
Zeytin

Petak / Friday, 17.7.
Inner Circle
Nucleus Roots
Superhiks
Siti Hlapci

Subota / Saturday, 18.7.
IPHAZE
Hornsman Coyote & Soulcraft
ST!llness
Kiša Metaka

Nedjelja / Sunday, 19.7.
Elemental
The Natural Dub Cluster
Sassja
ABOP

Grupni popusti na ulaznice

Seasplash uvijek brine o svojim posjetiteljima i njihovim financijskim mogućnostima. Ove godine uveli smo grupne popuste prilikom kupnje ulaznica. Znači, kupiš 4 i dobiješ 5! Besplatan upad za nekog od ekipe tko nije bio dobar u školi ove godine. Ova ponuda vrijedi za sve vrste ulaznica – festivalske, vikend i jednodnevne.

Ulaznice se mogu pronaći online ili na nekom od prodajnih mjesta sustava Entrio. Festivalske ulaznice, kao i uvijek do sada, uključuju mogućnost besplatnog kampiranja sa vlastitom opremom.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.