FOTO: Tedi Spalato oduševio publiku sinoć na Roškom slapu

Sinoćnji koncert Tedija Spalata bio je peti u nizu koncerata uz Krku u okviru glazbene manifestacije Zvuci Krke – The Sounds of the River, koju je organizirala Javna ustanova Nacionalni park Krka. Nakon četiri koncerta u Slapu te koncerta održanog na Visovcu, Zvuci Krke završavaju 5. rujna na gradskoj plaži Banj u Šibeniku koncertom iznenađenja za koji organizator još nije otkrio ime izvođača.

tedi7

tedi5

Sinoćnja je večer protekla u lijepom i ugodnom raspoloženju: Tedija Spalata na gitari pratio je njegov kolega i prijatelj Dado Rakić, što je rezultiralo ozračjem intimnim i lirskim.
– U toj jednoj intimističnoj atmosferi, zahvaljujući mom dragom Dadi na gitari, uz pomoć publike i ovog prekrasnog mjesta dogodio se jedan lijepi nastup bez puno zvuka – nema bubnjeva, nema basa, nema klavijatura – ali valjda je to lijepo. Mi smo guštali svirat i publika je guštala pivat – bio je to jedan lijepi, spontani koncert, izjavio je Tedi Spalato.

tedi4

tedi2

tedi3

 

IZVOR: Radio Drniš 

 

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.