FOTO & VIDEO: Odličnim programom do okretanja publike hip hopu ili Hop (R)Evolution

Možda hip hop u Hrvata ne puni velike dvorane, ali svakako uživa veliku naklonost pojedinaca na čijem entuzijazmu živi dok te iste velike i male dvorane publikom pune uglavnom izvođačice dubokih dekoltea, upitne glazbene kvalitete i neupitno nepostojećih glazbenih sposobnosti.

Hip hop u Šibeniku na životu održava nekoliko pojedinaca koje često ukrste svoje repanje. Zadnji (ne i posljednji) put to se dogodilo na otvaranju hip hop programa Hop (R)Evolution u organizaciji Frane Stošića, odnosno grupe 022 koja je iste večeri slavila rođendan i premijerno prikazala video spot za pjesmu ‘Nitko nezna’ uz support kolege glazbenike poput članova benda Ti ritu piri pip, Mijagyja, Građanina Josipa…

hop revolution (3) hop revolution (4) hop revolution (7)

Bilo je to u Mangan Rules klubu, u Crnici. Kako je prošlo?!

-Za prvi put, zadovoljan sam. Iako je vrijeme bilo užasno, skupilo se stotinjak ljudi – prenio nam je Stošić, dodajući:

-Vjerujem da to može i bolje. Publika sigurno postoji samo je treba naviknuti da ima gdje doći.

Odgođeno, ne otkazano 

Priča o vraćanju hip hopa na scenu započela je s Open mic večerima, Hop (R)Evolutionom, a nastavalja se koncertom jednog od najpoznatijih hrvatskih hip hopera Fil Tilena koji se, kako nam kaže Stošić, odgađa.

hop revolution (6)

Tako će autor hita ‘Debela’ iz 2014. nastupiti u Šibeniku 14.ožujka., a do tada donosimo video isječak s rođendanskog partyja.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.