Hrvatska se vraća na Eurosonog!

Nakon što je jutros na eurovizijskoj internet stranici objavljeno kako će Hrvatska nastupati na Eurosongu 2016. godine, vijest su za Telegram potvrdili i s HRT-a.

“U ovom trenutku možemo potvrditi da je Hrvatska radiotelevizija osigurala mogućnost sudjelovanja hrvatskog predstavnika na 61. Eurosongu u Stockholmu 2016. godine”, stoji u njihovom kratkom odgovoru.

Dodali su kako će o svim daljnjim novostima pravodobno obavijestiti javnost. Stoga se još uvijek ne zna kako će se birati predstavnik koji će nas predstavljati u Stockholmu, dakle, hoćemo li opet imati Doru ili će HRT birati predstavnike, a već se tijekom listopada nagađalo da, ako dođe do toga, postoji velika mogućnost da predstavnica bude Nina Kraljić, pobjednica prve sezone HTV-ovog The Voicea.

A na Eurosongu će sigurno biti Ana Rucner, violončelistica koja će zajedno sa slovačkom violončelisticom nastupati sa BiH predstavnikom Deenom, čime se pohvalila na Facebooku.

Podsjetimo, Hrvatska nije sudjelovala na Eurosongu od 2013. godine kad nas je predstavljala Klapa s mora s pjesmom Mižerija, a već iduće godine HRT je objavio kako nećemo na Eurosong jer nisu u mogućnosti financijski podržati projekt.

IZVOR: Telegram.hr 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.