Inthemix savjetuje Australcima: Zimu zamijenite ljetom u Hrvatskoj zbog Gardena, Soundwavea…

Inthemix.com naziv je australskog portala koji je svojim čitateljima dao deset razloga zbog kojih se isplati doletjeti u Hrvatsku ovog ljeta. Naravno, riječ je o redom deset glazbenih festivala, a glavnu riječ vode festivali s područja Šibensko – kninske županije i Istre.

-Ako razmišljate o izletu u Europu ove australske zime, tada o zaustavljanju u Hrvatskoj za vrijeme sezone festivala nema mnogo razmišljanja – pišu na Inthemixu koji iz ljetne sezone prepune festivala izdvaja sljedeće i to baš sa šibensko-kninskog dijela Jadranske obale.

The Garden festival koji je, prema Australcima, dosegao kultni status gdje nema VIP-a, nema posebnih ulaznica, a izvođači se gotovo u pravilu ‘muvaju’ po festivalu gotovo cijeli tjedan. Zatim, tu je sestrinski festival, Stop Making Sense koji se kao i The Garden održava u uvali Rastovača u Tisnom. Riječ je o festivalu, navode, koji je od svih festivala u hrvatskom ljetnom kalendaru, najviše ‘underground’ po zvuku. Treći festival koji se održava na istom mjestu je Soundwave te je Inthemix.com portal ubacio i njega kao jedan od razloga zašto australsku zimu zamijeniti ljetom u Hrvatskoj.

Osim njih, tu su još, naravno, Ultra Europe 2015 u Splitu te Hideout, Dimensions, Outlook na sjeveru Jadrana.

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.