Klapa Bunari pronašla ljepoticu za spot, pjesma ‘Fališ’ uskoro je ‘vani’

Završeno je snimanje spota za novi singl klape Bunari ‘Fališ’ koji uskoro izlazi u izdanju Croatie Records.

Spot se snimao tri dana na lokacijama u Danilu, Prviću i Murteru, redatelj spota je Tomislav Dugandžić, a za ideju i scenarij zaslužan je Nikola Rak, 2.tenor klape, ujedno i autor pjesme.

Aranžman potpisuje Eduard Botrić, stalni suradnik klapa Cambi i Iskon, a tko je tajanstvena ljepotica koja je pobijedila na javnom ‘natječaju’ za glumicu u spotu, tko je od markantnih članova klape glavni glumac, te kako pjesma zvuči obzirom da još nije nigdje javno izvedena, moći ćete saznati sredinom studenoga kada će spot biti premijerno prikazan na CMC televiziji.

Klapa se zahvaljuje svima koji su pomogli u realizaciji spota, a posebno JYSK-u Šibenik koji im je ‘posudio’ krevet za spot.


Inače, Bunari slijedeći petak, 6.11. nastupaju u Lisinskom u Zagrebu na koncertu u organizaciji FDK-a Omiš ‘Pismo moja hrli tamo’, a to pravo su stekli kao jedni od pobjednika ovogodišnjeg Omiškog festivala.

– Pa tko je u Zagrebu nek navrati – poručuju članovi klape.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.