Klapa Maslina na humanitarnom koncertu na Igrišću u Kaštel Štafiliću

Već devetu godinu za redom klape će se 1. rujna okupiti na Igrišću u Kaštel Štafiliću i održati koncert koji će označiti zatvaranje Kaštelanskog ljeta, a sav novac od prodaje ulaznica donirat će u humanitarne svrhe.

Klapa Cambi (K. Kambelovac), klapa Maslina i klapa Šufit održat će u utorak koncert pod zvijezdama kako bi pomogli popraviti krovište starokaštelanske karnevalske udruge ‘Poklade’.

Klape iza sebe imaju iznimno uspješno ljeto ispunjeno koncertima i festivalima na kojima su višestruko trijumfirali.

Klapa Maslina na Večerima dalmatinske pisme za duet s Markom Škugorom ‘Nima više’ osvojila je prvo mjesto žirija i drugo publike, dok je klapa Šufit za pjesmu ‘Proplakat će srce’ dobila prvu nagradu publike i drugu žirija. Na Festivalu dalmatinskih klapa Omiš, na večeri novih skladbi, Šufit je pobijedio sa pjesmom ‘Barato bi sva godišća’, a na Susretima dalmatinskih klapa u Skradinu za najbolju izvedbu izvorne pjesme ‘Ponoć je, mila majko moja’ dobili su nagradu Sv. Jere.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.