KOZARA JAM FEST: Sutra počinje dvodnevni festival dobre glazbe na livadi kraj Vodica

KGU Longplejka 4. godinu zaredom Vam predstavlja festival ‘Kozara Jam Fest’ koji će se održati u srcu turistčke sezone 22.7 i 23.7.2016. na livadi Kozara’ nedaleko Vodica.

Kozara Jam Fest je festival dobre glazbe i mira, spoj prirode i glazbe koji teži povezivanju ljudi s prirodom te nas na taj način vraća u neka jednostvnija vremena, glazbe i mira, sklada i poštovanja.

Tijekom dvije festivalske večeri na velikom stageu uživati ćemo u live svirkama 10-ak bendova iz Zagreba, Splita, sv. Filipa i Jakova, Šibenika, Zatona i Vodica. Dok ćemo paralelno uživati u svirci DJ-eva iz tehno loge do kasnih jutarnjih sati. Za one koji žele malo chillati, samo dignuti noge i pustiti mozak na pašu biti će i chill out loga.

Festival započinje u petak 22.7.2016. nakon devet sati. Na prvoj festivalskoj večeri na velikom stage-u će nam se izmjenjivati bendovi: “Gitara sa ušima“ [Zaton/Vodice], „The Butterflies“ [Šibenik], „Kozara Jam Band“ [Vodice], Čuvari Svirala [Split] i Jeremija & Prokletnici [sv. Filip i Jakov]. Nakon završetka svirke na glavnom stageu zabava se, do kasnih jutarnjih sati, premješta u tehno logu.

Na drugoj festivalskoj večeri, u Subotu 23.7.2016 na velikom stage-u moći ćemo čuti bedove: Spectrum [Vodice], “Rock time” [Zagreb] i Home Conflict [Zagreb]]. Također, nakon završetka svirke na glavnom stageu zabava se, do kasnih jutarnjih sati, premješta u tehno logu.

Ulaz na festival je prilog od 30 kn, po danu.
Organiziran je i prijevoz od autobusnog kolodvora u Vodicama do festivala.
Parking za sva vozila je osiguran i besplatan.
Također, za one koji žele, biti će osigurano mjesto za kampiranje i noćenje koje je besplatno!

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.