I kraj Exita, šibensko SuperUho privlači pozornost

‘Kao i prethodnih godina, nema potrebe da putujete predaleko kako biste čuli vrh svjetske produkcije’, upozorava UES Mag, portal s naglaskom na elektronsku glazbu koji je u festivalsko obilje diljem Hrvatske i regije uvrstio i drugo izdanje šibenskog SuperUho festivala koji će se ovog ljeta održavati od 4.do 6.kolovoza na mjestu nekadašnjeg TEF-a.

Tako se SuperUho našlo rame uz rame s kultnim festivalom poput Exita, njegove podružnice na crnogorskoj obali, Sea Dance.

‘SuperUho Festival kao krovna manifestacija tj. glazbeni butique organizacije Žedno Uho ima za cilj posjetiteljima pružiti uživanje u nastupima visoko kvalitetnih, zanimljivih i omiljenih im izvođača koji su trenutno aktualni u centrima glazbenih zbivanja u svijetu, a nema ih u ponudi ostalih brojnih festivala u Hrvatskoj’, hvali UES Mag šibenski festival u njegovom tek drugom izdanju.

Što se još navodi o superušnim užicima koji su tek pred nama te koji to još festivali spadaju u obilje diljem Hrvatske i regije, provjerite na UES Mag stranicama.

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.