LONG LIVE ROCK ‘N’ ROLL: Večeras Disco gimazija!

Sve je spremno za treće izdanje kultnog glazbenog događanja Disco Gimnaziju koja će se održati večeras (ponedjeljak, 28. prosinca) s početkom u 19 sati.

– Disco Gimnazija (zimsko izdanje, vol II.) i ovih blagdana održava se na hodnicima šibenske Gimnazije Antuna Vrančića, no ovog puta u humanitarnom tonu pa će donacijski iznos upada iznositi 15 kuna od čega dio prikupljenog novca ide za pomoć poznatom gimnazijskom profesoru informatike i proslavljenom hrvatskom bodybuilderu, ovogodišnjem svjetskom viceprvaku, Vedranu Jakšiću – rekli su organizatori.

Protekla dva izdanja Disco Gimnazije pohodilo je više od dvije tisuće posjetitelja, a nakon što su organizatori sinoć napunili klub Azimut, zahvaljujući organizaciji Gitarijade, isto se nadaju ponoviti i večeras s playlistom koju su, između ostalog, sastavljali svi ljubitelj hitova iz sedamdesetih i/ili osamdesetih godina prošlog stoljeća. Slušat će se dobri stari rock’n’roll evergreeni, plesat će se stiskavci, a sve u službi sjećanja na lijepe prošle dane i najbolju zabavu ove večeri u Krešimirovom gradu.

Disco Gimnazija s kraja blagdanskog prosinca na hodnicima šibenske stare dame uvijek je najbolji izbor za započeti tjedan, privesti godinu kraju!

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.