Maksim Mrvica oduševio publiku sinoć na otvorenju Lokrumskih večeri

Sinoćnjim koncertom Maksima Mrvice i benda otvorena je glazbena manifestacija Lokrumske večeri – glazba kraj mora u sklopu koje večeras nastupaju i Tri dive – Radojka Šverko, Gabi Novak i Tereza Kesovija te prekosutra, 23. srpnja, renomirani violinist Stefan Milenković sa svojim Tango compás projektom.

Koncert najprodavanijeg crossover pijanista u svijetu, Šibenčanina Maksima Mrvice, pokazao se pravim odabir organizatora iz produkcijske tvrtke Depromo Event na čelu s Tomislavom Kašljevićem, jer je sinoćnji koncert uistinu privukao iznimno puno publike svih generacija, a koncertu su se odazvali i brojni turisti, posebice s azijskog područja, gdje Maksim Mrvica uživa status i popularnost prave superzvijezde!

1

Mrvica je tijekom dvosatnog spektakla za svoje fanove i publiku u jedinstvenom ambijentu Lokruma izveo svoje najpopularnije crossover hitove, od skladbi Exodus, filmskih tema iz filmova The Godfather i Mission Impossible i mnogih drugih. Briljirao je sa svojim prepoznatljivim crossoverom Bumbarovog leta, a izveo je i klasični blok. Koncert je, na neki način, predstavio izbor Mrvičinih omiljenih skladbi s posljednjih jedanaest studijskih albuma, od kojih je aktualni i posljednji album Mezzo e Mezzo.

Publiku je posebno oduševila mlada sopranistica Hana Huljić, kći Tončija i Vjekoslave Huljić s kojom Mrvica izvodi skladbu Child in Paradise.

Uz gromoglasni pljesak, stajaće ovacije i dirljivu atmosferu, ushićena publika je Mrvicu jedva pustila da ode s lokrumske pozornice, a valja naglasiti da je upravo sinoćnji koncert bio i zaključni koncert ovogodišnje turneje Adriatic Tour 2015 tijekom koje je Mrvica obišao šest gradova na Jadranu.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.