Mini turneja po Šibeniku benda The National najdogađaj u Hrvatskoj

Svaka pohvala dobro dođe i koliko god za neke priče vrijedi da je susjedova trava uvijek zelenija, za ovu bismo mogli reći da je u uvijek značanije kad pohvale stižu iz tvog dvorišta.

Naime, poznati domaći glazbeni portal muzika.hr prigodno, krajem godine, sastavio je listu najuzbudljivijih glazbenih događa u godini na izmaku. Preskočit ćemo ona na nivou svijeta i osvrnut ćemo se na ono što nas nam se posebno sviđa.

Prema izboru spomenutog glazbenog portala najdogađaj u Lijepoj Našoj zbio se upravo u Šibeniku, a riječ je o onom koji se odvijao na SuperUho festivalu. Evo što su napisali.

‘Na čelno mjesto naše lokalne liste stavili smo The National i njihovu trodnevnu turneju u Šibeniku kojima su – po tko zna koji put – sve priče o povezanosti fanova i benda još jednom dobile prvoklasnu potvrdu: dva puta na Tvrđavi Sv. Mihovila (prvi i drugi) te jednom u sklopu SuperUho festivala.’

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.