Nakon četverogodišnje pauze sviraju nam Šerbedžija i Tadić, ulaznica je još malo!

Rade Šerbedžija uoči nastupa na 19. Večerima dalmatinske šansone, večerašnjim nastupom na Tvrđavi Sv. Mihovila počinje druženje sa Šibenčanima.

Sve je spremno za izniman koncertni događaj; u srijedu, 13.7. Rade Šerbedžija i Miroslav Tadić zasvirat će Šibenčanima nakon četverogodišnje pauze.

Poseban je to događaj čak i za umjetnika poput Rade, koji u svom pretrpanom rasporedu, između priprema predstava na Brijunima sa kazalištem Ulysses, nalazi vremena za još jednu svoju ljubav, i to onu glazbenu.

Osim što su mu koncerti, kako je sam objasnio, jedina poveznica sa njegovom publikom, ovaj sutrašnji, pred šibenskom publikom, poseban je izazov. Svestrani je glumac, pjesnik i pjevač priznao da ima tremu jer u rodnom gradu Arsena Dedića izvodi neke njegove pjesme, dok je Miroslav Tadić istaknuo svoju povezanost sa gradom Šibenikom, kao i veselje nastupa pred izuzetnom publikom koju taj grad ima.

Rade Šerbedžija na koncert dolazi sa Brijuna, dok Miroslav Tadić prekida svoj godišnji na otoku Prviću, a obojica se uistinu raduju susretu sa Šibenčanima i njihovim gostima.

Sve je spremno za sutrašnju čarobnu večer, na predivnoj tvrđavi, ispod vedrog šibenskog neba.

Ulaznica za ovaj poseban koncert ima još malo, a  možete ih kupititi ovdje i na tvrđavama Sv. Mihovila i Barone.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.