Nakon Rundek Cargo Trija na tvrđavi sv. Mihovila, ide after party uz Izgubljenu Generaciju

Ostala su dva dana do morske premijere novog albuma ‘’Mostovi’’ Rundek Cargo Tria na Tvrđavi sv. Mihovila. Ulaznice se još danas i sutra mogu kupiti po cijeni od 80 kuna u Muzeju grada Šibenika, na blagajnama Tvrđave, na prodajnim mjestima Eventima (kiosci Tiska, Petrol benzinske postaje, Dallas Music Shop, Exclusive Change mjenjačnicama), na www.croatia-tickets.com te u odabranim turističkim agencijama NIK, Mag Tours I Kompas.

Na dan koncerta u petak 19. lipnja cijena ulaznice iznositi će 100 kn.

Kako bi nezaboravni doživljaj nekih minulih vremena koja su obilježila regionalnu alt-rock scenu pod vedrim nebom što duže potrajao, nakon koncerta zabava se u tvrđavi nastavlja uz after party za koju će biti zadužen DJ Damir Duplančić Dupli, voditelj kultne emisije Izgubljena generacija!

Emisija koja se uglavnom bavi prošlošću, uz pomoć starih članaka iz arhive Slobodne Dalmacije od 50-ih do 90-ih godina, kao i glazbenim brojevima iz tih vremena, zajedno s radijskim uvodima koje je napisao sam Duplančić, pričama iz djetinjstva i mladosti koje objedinjuju mnoge generacije koje se u njima i danas pronalaze odlično će zaokružiti cijeli doživljaj koji će prevladavai u petak navečer, kada će publika moći „uživati u povratku u prošlost jer tako lakše kroče u budućnost“ kao što sam Duplančić kaže.

Tvrđava sv. Mihovila nedavno je proslavila prvi rođendan, a u svojih prvih 365 dana već je ostvarila preko 130 000 posjeta i ugostila renomirane domaće i inozemne izvođače, poput Maksima Mrvice, Josipe Lisac, baletnog ansambla HNK Split, Thievery Corporationa, 2Cellosa, Ansambla LADO, The Nationala, Nouvelle Vaguea, Natali Dizdar, obitelj Dedić, Perpetuum Jazzile i ostalih.

Nagrada za kulturnu atrakciju 2014. godine bio je vjetar u leđa za još raznovrsniju i bogatiju sezonu 2015. u kojoj će kao najprestižnija pozornica u regiji i mjesto nezaboravnih doživljaja nastaviti s nizom  kvalitetnih nastupa domaćih i inozemnih imena iz svijeta glazbe i umjetnosti kako bi sjajne vibracije nove sezone nastavile trajati cijelo ljeto.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.