OBA SU PALA: 22. rujna u 22 sata kreće prodaja albuma grupe ‘022’

Danas, 22. rujna u 22 sata grupa 022 stavlja u uličnu prodaju album pod imenom ‘Oba dva’ koji će se prodavati po cijeni od 22 kune. Numerologija igra veliku ulogu kod ove grupe, pa se  tako prisjetimo kako su u prošlosti nove singlove objavljivali uvijek 22. u mjesecu.

Album ‘Oba dva’, koji će se za koji sat ‘naći na ulicama’ ,krije i neku dublju priču u sebi, a o čemu se točno radi pojasnio nam je Krešimir Nakić iz grupe 022.

022

0221

-Na album, koji smo sami financirali preko udruge, smo odlučili staviti sav svoj materijal i ideja je prodavati ga po kafićima, dvoranama i stadionima, odnosno ići će na princip ulične prodaje. I cijena je simbolična, naravno numerološki se poklapa s ostatkom priče, pa će se tako prodavati po 22 kune i predstavlja u biti donaciju. Na coveru se nalaze crveni i plavi neboder koji svojim bojama simboliziraju stari i novi sistem, a usko su povezani i s nazivom albuma ‘Oba su pala’.

0222

Sve što smo radili i što radimo je isključivo za Šibenik i ovaj album će se isto tako prodavati Šibenčanima i njihovim prijateljima. Šibeniku smo dosta dali, ali isto tako smo i dobili povratnu energiju i vjetar u leđa – rekao nam je Nakić.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.