Pjevali unatoč kiši: Četiri tenora održala izvrstan koncert u Klovićevim dvorima

U srijedu su atrij Klovićevih dvora dupkom ispunili fanovi Četiri tenora – Đanija Stipaničeva, Marka Škugora, Marka Pecotića i Vladimira Garića. Koncert je bio danima unaprijed rasprodan pa se stvorila i dodatna atmosfera iščekivanja velikog koncerta. Sjajan ambijent, raspoloženi tenori, raspjevana publika i odlična produkcija obećavala je koncert za pamćenje. Na žalost, već pola sata nakon početka koncerta, zbog pljuska je nastup morao biti prekinut.

Fanovi, ali i izvođači, povukli su se u unutrašnjost Klovićevih dvora i čekali u nadi da će kiša brzo stati. No kako se to nije dogodilo, Tenori su odlučili iz situacije izvući najbolje što se moglo i pokloniti publici mali koncert u foajeu jer nitko nije želio da završi večeri za koju se od prvog trenutka znalo da će biti čarobna.  

 

S vanjske pozornice doguran je klavir i tenori su zapjevali bez mikrofona, a izvrsno raspoložena publika pratila ih je pljeskom i pjesmom. U opuštenijoj atmosferi Tenori su se šalili s publikom, ona je njima nazdravljala, a Đani Stipaničev pokazao je i talent za imitiranje.

Tenori su pjevali više od sat vremena, a kiša i sparina više nikome nisu smetali. Glasnim pljeskom i povicima odobravanja, razdragana publika ispratila je Tenore uz dogovor da se ponovno vide na novom koncertu. Tenorima svaka čast jer supokazali koliko cijene svoju publiku te su na kraju svima uspjeli priuštiti jednu nezaboravnu večer koja će se dugo prepričavati. Fotografirali su se i družili s fanovima kojih je bilo i iz susjednih zemalja još dugo nakon koncerta.

– Nakon sinoćnjih događaja i napetosti, polako danas zbrajamo dojmove koji sežu od sreće do tuge, no u konačnici smo zadovoljni što smo iz jedne ružne situacije ipak uspjeli napraviti nešto lijepo. Sad čekamo reakciju publike, a ono što smo mi vidjeli sinoć kad smo se prebacili u foaje je da je više od 90 posto ljudi ostalo pjevati s nama i vjerujem da su shvatili da je to na neki način bila zahvala njima što su nas htjeli čuti i što su došli na koncert. Ostalima se ispričavamo, organizator je obećao da ćemo im se odužiti, kazao je Marko Pecotić i dodao da su se on i kolege Tenori marljivo pripremali za koncert i iznimno veselili susretu u Zagrebu.

Tenori će održat još jedan koncert u novom terminu koji će organizatori naknadno objaviti, a doznati ga možete na službenoj web stranici Scardone

Za novi koncert vrijedit će iste ulaznice, a ukoliko nekome novi datum neće odgovarati, moći će svoju ulaznicu vratiti tamo gdje je kupljena i zatražiti povrat novca.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.