Posljednji intervju Toše Proeskog: Večer prije smrti rekao da mu je svega preko glave

PRIJE  osam godina u prometnoj nesreći kod Nove Gradiške poginuo je Toše Proeski. Putovao je u Zagreb, gdje je trebao snimati spotove. Večer prije nesreće sudjelovao je u makedonskoj TV emisiji “Vrteleška”. Na pitanje je voditeljice želi li se maknuti od svega, rekao je da želi, ali ne može.

“Mašinerija me stavila u bubanj i gotovo. Nema povratka”, rekao je.

“Želim revitaliziranje od svakodnevnih intervjua, šminkanja, skidanja šminke, pakiranja. Putovanja u Zagreb, pa natrag, putovanje u Australiju, iz Australije nazad. Svega mi je do tu”, rekao je pokazujući preko glave.

izvor:index.hr

Želio je djevojku koja cijeni prave vrijednosti

Dodao je da nije svetac te da radi greške kao svaki čovjek, no daleko je od ružnih priča koje su se vezale uz njega otkako je postao poznat. Problema je imao i s djevojkama, jer nije znao koje žele biti sa zvijezdom, a koje zanima tko je on zapravo.

“Nije to ugodno. Ni novac, ni automobili ni ništa nisu presudni za ljubav. Znam prave vrijednosti, želim djevojku koja cijeni prave vrijednosti”, rekao je.

Slobodno vrijeme posljednjih mjeseci svog života koristio je ta druženje s prijateljima u Kruševu.

“Ne vjerujem u nova prijateljstva jer sam imao loše iskustvo, sa starim prijateljima sam siguran”, istaknuo je.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.