Šibenski tenor Marko Škugor oduševljava ljetnom turnejom: Trogirani ga ispratili ovacijama

Marko Škugor još je jednom oduševio svoje fanove koji su se u četvrtak navečer, 9. srpnja, okupili u Kneževu dvoru u Trogiru da ga čuju na jednom od ljetnih koncerata ‘Zvuci Mediterana’ s kojim će Marko obići obalu.

Već nakon par otpjevanih stihova Trogirani su bili na nogama i pljeskali Šibečaninu kojeg mnogi nazivaju najboljim mladim tenorom, a sa svakim novim nastupom Marko potvrđuje da su u pravu.

Na njegovu repertoaru uz pjesme ‘Čovik s mora’, ‘Ako imaš dušu’ i ‘Mižerije’ koju je pjevao s Klapom s mora, našli su se u četvrtak hitovi Julia Iglesiasa ‘Abraza me’ i ‘Amor Amor Amor’ te pjesme Olivera, Gibonnija i Đanija Maršana.

Otpjevao je i obradu pjesme Vinka Coce ‘Zlato moje’, a koncert je zatvorio svojom pjesmom ‘Dalmatinska vilo’ nakon čega ga je publika ispratila ovacijama. Njegov zlatan glas i romantične pjesme savršeno su se uklopile u renesansni stil Kneževa dvora.

Marko nakon Sinja, Biograda i Trogira 12. srpnja nastupa u Primoštenu, 17. srpnja u Laškom, 18. srpnja na otoku Kaprije, 19. srpnja u Kaštel Kambelovcu na Večerima dalmatinske pisme, 23. srpnja ujutro u Oklaju, a navečer u Šibeniku. S obzirom da je interes za ovakav tip koncerta iznimno velik, Marko će nastupati cijelo ljeto.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.