‘SRCE MI JE PUNO’: 25 godina nakon njegove smrti ona mu piše pisma

Pjevačica Josipa Lisac i Karlo Metikoš upoznali su se davne 1971. godine, a ljubav im se dogodila na prvi pogled.

I punih 25 godina nakon Karlove smrti Josipa mu i dalje posvećuje svaku minutu na sceni, piše mu pisma, voli ga… Kaže da nikada nije ni pomislila na drugog muškarca.

“Pa tako, pogledali smo se i od tada smo skupa. Zbilja smo se pogledali”, rekla je Josipa u jednom intervjuu.

“Nikada nismo razgovarali onako monstruozno kako ja danas čujem ljude da razgovaraju. Nikada nismo jedno drugome opsovali ili zalupili vratima. Što smo si imali da kažemo, rekli bismo odmah, nismo ostavljali za kasnije. Sve smo riješavali razgovorom. Kad bi neko od nas bio indisponiran ili pod stresom, drugi bi ga dizao, tako smo se smjenjivali i funkcionirali”, napisala je Josipa Lisac na Instagramu o svojoj jedinoj i najvećoj ljubavi.

“Kad sam se vratio u Zagreb, shvatio sam da se glazbena scena promijenila. Došli su drugi ljudi, grupa je bilo k’o gljiva poslje kiše, uopće nisam znao tko, što… Ali nekako sam se utopio u tu kolotečinu, imao gaže i jednom otišao u Petrinju, sreo Josipu Lisac, naši pogledi su se sreli – kao u priči – i od onda se više nismo rastajali. Od 1971. godine. Bio sam oduševljen i njenim pjevanjem i načinom na koji se ponašala… Onda sam se do ušiju zaljubio i tako”, govorio je Karlo.

Zajedno su proveli 20 godina. Karlo je preminuo 10. prosinca 1991. godine nakon srčanog udara. Imao je 51 godinu.

Ali, ni smrt ih nije rastavila. Kaže da nikad nije niti pomsilila na nekoga drugoga, pišeKurir.

“Nisam, jer mi je srce puno i u njega više ništa ne može stati”, rekla je.

izvor:net.hr

FOTO: instagram

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.