Subota u Kuglani po mjeri žena – piće dobrodošlice i glazba posvećena njima

Caffe bar Kuglana svoju glazbenu ponudu slaže vođena kvalitetom glazbenog izričaja koju, pak, prilagođava trenutku. Stoga ne čudi što su se odlučili večerašnji subotnji program posvetiti nježnijem spolu.

-Kako je subota uoči Međunarodnog dana žena i kako ćemo, u biti, dočekati Dan žena, ovaj put smo malo prilagodili program tomu. Znači, Drug Podrug napravio je vrhunsku selekciju rock hitova koje pjevaju ženski vokali i pjesme koje su napisane za žene. Mislim da je to dosta zanimljiv program i da će publika ponovno uživati – kazao nam je voditelj glazbenog programa šibenske Kuglane na Šubićevcu, Igor Bergam.

Osim što su ženama posvetili jednu od najljepših stvari na svijetu – glazbu, odlučili su se prirediti i, kako Bergam navodi, malu nagradnu akciju za ljepši spol. – Prvih trideset žena koje dođu u Kuglanu dobit će rakijicu dobrodošlice – govori Bergam. Taman dobro za zagrijati tijelo u još uvijek (po temperaturi) zimskim noćima.

Program starta u 23 sata pa, žena, računajte.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.