ŠUŠKA SE: SuperUho festival ovog ljeta održat će se u Primoštenu

Ilustracija

Točnu lokaciju održavanja SuperUho festivala organizatori službeno još uvijek nisu otkrili. Nakon što je u siječnju objavljeno kako SuperUho odlazi iz Šibenika, Mate Škugor i njegov tim novu festivalsku lokaciju i dalje drže u tajnosti. Tek su na društvenim mrežama objavili fotografiju pogleda s plaže gdje će se održavati festival pa nije trebalo dugo čekati da krenu neslužbene priče o kojem je mjestu točno riječ, a sve su glasnija šaputanja kako je posrijedi Primošten.

lokacija superuho

Za sada se zna samo kako će se SuperUho održati u periodu od 1. do 3. kolovoza, a pregovori primoštenskih vlasti i organizatora festivala navodno još uvijek traju.

Tijekom svog održavanja na dvije šibenske lokacije, prostoru bivšeg TEF-a i tvrđavi sv. Mihovila, SuperUho pokazalo se kao pun pogodak te je ova trodnevna glazbena poslastica u oba izdanja u Šibenik dovela domaća i strana renomirana glazbena imena.

Treće izdanje SuperUho festivala najavit će nastup popularnog glazbenika Maca DeMarca i njegovog benda 8.srpnja u zagrebačkom klubu Močvara, nedavno su objavili organizatori.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.