Tvrđava sv. Mihovila najavljuje program za mjesec pred nama – zbivanja u kolovozu otvara Urban

Tvrđava sv. Mihovila u Šibeniku, kulturna atrakcija godine i najljepša pozornica na Jadranu, u ovoj sezoni nakon održanih 13 vrhunskih večernjih događanja nastavlja u još jačem ritmu!

Srpanj završava s jedinstvenom Amirom Medunjanin koja će se šibenskoj publici predstaviti s početkom u 21,30 sati, a kolovoz otvara SuperUho festival koji će se na Tvrđavi odvijati puna tri dana, od ponedjeljka 3. kolovoza do srijede 5. kolovoza 2015.

Neponovljivi Urban zajedno sa svojom 4 zakazan je za 8. kolovoz kada će u sklopu Jägermeister Adriatic Toura 2015. po prvi puta gostovati na pozornici Tvrđave sv. Mihovila! Ulaznice za ovaj koncert ne nalaze se u prodaji, ali svi članovi Kluba prijatelja tvrđave svoje dvije ulaznice mogu rezervirati putem e-maila:  tvrdjavasvmihovil@muzej-sibenik.hr ili pozivom na broj 091/ 497 55 47, zaključno do ponedjeljka, 3. 8. u 22 sata.

Damir Urban

Rezervirane ulaznice članovi Kluba prijatelja moći će predignuti na blagajnama Tvrđave sv. Mihovila od srijede, 5. 8., a od petka 7. 8. i na štandu kod HNK na Poljani na kojem će moći preuzeti i svoje besplatne ulaznice za Motovun Film Festival koji će na Tvrđavi gostovati od 13. do 15. kolovoza u sklopu programa: Mihovil gleda filmove!

Tvrđava sv. Mihovila svim svojim prijateljima čestita Dan prijatelja i poklanja im niz pogodnosti:

  • 8. Strana B: Kaya Farzsky- besplatan ulaz uz predočenje članske iskaznice
  • – 15. 8. Slobodan ulaz na Motovun Film Festival u Šibeniku: Mihovil gleda filmove
  • Do 50% niža cijena ulaznice za pojedina večernja događanja u organizaciji Tvrđave
  • Slobodan ulaz za dnevni posjet cijelu godinu

Tvrđava sv. Mihovila kao najprestižnija pozornica u regiji i mjesto nezaboravnih doživljaja nastavlja s nizom  kvalitetnih nastupa domaćih i inozemnih imena iz svijeta glazbe i umjetnosti kako bi sjajne vibracije nove sezone nastavile trajati cijelo ljeto.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.