Večeras svi za klapom Godimenti u Makari club! Dijelimo ulaznice

Klub s najljepšim pogledom na Šibenik,  Makari na plaži Banj odbrojava sate do večerašnjeg koncerta odličnog vodičkog sastava Godimenti.

-Događaj tjedna u Makari clubu je pred nama. Sjajni Godimenti svojim opuštenim interpretacijama zabavnih melodija bez uobičajenih klapskih klišeja zasigurno će do usijanja dovesti večerašnju atmosferu – poručuju s Banja.

22.11. godimenti1

Najavljeni koncert počinje u 23 sata, s tim da imamo nekoliko dobrih vijesti za sve ljubitelje vodičkog sastava. Do 22 sata ulaz u Makari club je besplatan, nakon toga ulaznica će naplaćuje 25,00 kuna. Moguće su i rezervacije u inbox Facebook stranice Beach Banj – Official Site ili pozivom na broj mobitela 091/5006189.

No to  nije sve, Makari club i Šibenski portal poklanjaju pet ulaznica za večerašnji koncert. Sve što trebate je poslati mail na adresu urednik@sibenskiportal.hr s naznakom ‘želim na koncert’, ne zaboravite dodati svoje ime i prezime i ulaznica je vaša. Naravno, morate biti među prvih pet. Sretno!

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.