VIDEO: Prelijepa Sara Škugor i The Seige snimili video spot

Lijepa Šibenčanka Sara Škugor svojim glasom osvaja domaću, ali i inozemnu glazbenu scenu. Najnovija potvrda njezine kvalitete je i singl ‘Ti i ja’, koji je ovog ljeta snimila s Tazom Conleyem, a koji je ovih dana dobio i svoje video izdanje. Američki reper na tamošnjoj sceni radi pod imenom The Seige, a na suradnju je pristao na poziv prijatelja producenta Igora Ivanovića, koji je s Markom Vojvodićem autor teksta i glazbe.

Sara s Igorom i njegovim timom deciBel Music Studio surađuje otkako se pojavila na sceni, a Igor je ujedno i redatelj spota. Video se snimao na prekrasnim lokacijama Vranskog jezera, plaži otoka Vrgade i u Los Angelesu, piše dnevnik.hr.

‘Ovo nam je prva suradnja i mislim da smo napravili dobar posao. Taz se super uklopio u pjesmu i nadam se da će ovo biti samo početak jedne uspješne priče’, rekla je Sara Škugor za dnevnik.hr

S druge strane svijeta, Taz je oduševljen Sarom, kao i suradnjom na pjesmi i spotu, a s obzirom na udaljenost, snimalo se na dva kontinenta.

‘Nisam mogao doći u Hrvatsku pa sam svoj dio spota snimao u Americi. Sudeći prema Sarinu izgledu imate prekrasne žene i zato vam obećajem da ću vas sigurno posjetiti’, poručuje Taz.

Podsjetimo, Sara Škugor solo karijeru započela je prije dvije godine, a suradnja s Tazom njezin je peti singl.

foto:screenshot

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.