VIDEO: Šibenčanin Ivan Crljen nije prošao u finale ‘Zvjezdica’, a ova curica je rasplakala Vannu

Žiri je u dječjem glazbenom showu Zvjezdice u subotu navečer imao iznimno težak zadatak. Trebali su u polufinalu između 20 malenih natjecatelja izabrati 10 koji će ući u finale.

Vanna, koja je uz Zdravka Šljivca najstroža članica žirija, plakala je tijekom nastupa 12-godišnje Mije Negovetić iz Rijeke.

Pjevala je pjesmu ‘Who you are’ britanske kantautorice Jessie J. Njezina je izvedba toliko oduševila Vannu da nije mogla sakriti suze.

Kada je nakon nastupa trebala prokomentirati Mijin nastup samo je upitala: “Ma koja bijednica u originalu pjeva ovu pjesmu?”

Zaplakala je i Alka, a Luka Nižetić je kazao kako on od šoka nije uspio zaplakati.

Iako je u finale trebalo ići 10 natjecatelja, žiri se u dogovoru s RTL-ovom produkcijom izborio za još dvoje natjecatelja.

Šibenčanin Ivan Crljen, na žalost, finale nije uspio izboriti.

U finalu ćemo gledati: Meri Andraković, Lanu Rubelj, Marina Bulića, Gabrielu Bonić, Lovru Ivića, Ivu Prgić, Korneliju Petak, Miu Negovetić, Nian Abramović Dimec, Đanu Smajo, Leilani Cammisa i Anteu Kavelj.

IZVOR: RTL/Danas.hr

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.