VIDEO: SVE PROLAZI – novi hit klape Sebenico!

Pjesma ‘Sve prolazi’ treći je singl šibenske klape Sebenico s kojim su se predstavili na prošlogodišnjem festivalu ‘Vinko Coce – Slavuji Kamerlenga’ u Trogiru.

Autor pjesme je Mario Soldo, za aranžman se pobrinuo Nino Nimac dok mix i master potpisuje Vice Dukić.

– Pjesma je jednostavnog teksta, jednostavne melodije koja na jednostavan način opisuje ljubav. Kad smo dobili demo od Maria, odmah nam se svidjela i odlučili smo je uvrstiti na naš prvi autorski album koji planiramo objaviti do kraja ove godine – kazao je Branimir Bubica iz klape Sebenico. Njihov prošli album ‘Dobra večer uzorita’ bio je nominiran za diskografsku nagradu Porin, a Šibenčani vjeruju da će ga ovaj novi nadmašiti. 

klapa sebenico1

Uvijek rado viđeni gosti na mnogim događanjima diljem Hrvatske, ali i u inozemstvu, klapa Sebenico nastupila je prošlog vikenda u njemačkom Esslingenu na ‘Dalmatinskoj večeri’ gdje su pozornici podijelili s Ivanom Kovač i Petrom Grašom.

klapa sebenico1

Njihov nastup oduševio je gotovo 1500 fanova dalmatinske pjesme koji su plesali do ranih jutarnjih sati, a sa svakom novom pjesmom klapa Sebenico dokazuje da zaslužuje svoje mjesto na klapskoj sceni. Klapa Sebenico nastavlja gdje je popularna Teuta jer, za one koji ne znaju, čak tri člana Teute sad pjevaju u Sebenicu i sa sve više samostalnih kocerata i dobrih pjesama vraćaju se u sam vrh klapskog svijeta. Nakon singlova Tila bi vratiti’ i ‘Nebo je odlučilo’, prelijepa balada ‘Sve prolazi’ siguran je korak k ostvarenju tog cilja. 

– Nadamo se da će i slušatelji u pjesmi ‘Sve prolazi’ uspjeti osjetiti ono što smo i mi dok smo radili na ovoj pjesmi – zaključio je Bubica. 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.