VIDEO:Vodička pjevačica Helena Bastić i Jerko Marić (Adastra) kao duo Laura Pausini i Nek

Glazbenici Jerko Marić (Adastra) i Helena Bastić (The Bastardz) objavili su duet “Znam da si tu” za koji predstavljaju i video spot. Helena Bastić je pjevačica grupe The Bastardz, poznata po njihovom hitu “Tvoja Ljubav” s kraja devedesetih.

Radi se o prepjevu pjesme “Sei solo tu” koju u originalu izvode Nek i Laura Pausini, a glazbenici su istaknuli kako su oduševljeni što su imali mogućnost obraditi upravo tu pjesmu.

Pjesma je već ušla ovoga tjedna na najznačajniju radijsku top listu HR TOP 40!

Duet je komentirao frontmen Adastre, Jerko Marić: -Oduševljen sam što sam imao priliku ostvariti želju koju već dugo planiram, a to je da zapjevam s Helenom Bastić – rekao je.

-Izuzetno me veseli suradnja s grupom Adastra. pjesma mi se svidjela na prvo slušanje i znala sam da će se naši glasovi dobro slagati, a postigli smo i svoj zvuk u odnosu na originalnu verziju pjesme. Nadam se da će se svidjeti i publici – dodala je Helena Bastić.

Spot su snimali u Francuskom paviljonu Zagrebačkog velesajma. Snimatelji su Tibor Rogulja i Goran Kušec, a režiju i montažu potpisuje Jerko Marić

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.