VIDEO: Vruća hrvatska rep ‘roba’ Krankšvester za samo 25 kuna u Kuglani

I dok će večeras slaviti (Saturnalije) nešto stariji Šibenčani, njihov pomladak s nestrpljenjem iščekuje petak i subotu (19. i 20. prosinca) u caffe night baru Kuglana koji je za ovaj vikend pripremio odličan program. Petak je u znaku warm up partyja uoči NOX festivala, a subota je rezervirana za Krankšvester, bend koji voli Šibenik i bend koji Šibenik voli.

WARM UP LUDILO

– Organizator NOX festivala pod svojim umjetničkim imenom DJ NiceHell i gost drugog termina festivala, DJ Mario Vlaić bit će zaduženi za puštanje glazbe. Najavljuju najbolje od housea, tech housea i deep house pravaca. Za animacije bit će zadužen službeni VJ festivala, Ante Šmit – otkriva Igor Bergam, urednik glazbenog vikenda programa u Kuglani, dodajući da to neće biti sve.

Ne samo da je upad na warm up party besplatan, posjetitelji će biti u prilici osvojiti besplatan ulaz za drugo vikend izdanje NOX festivala u šibenskom ‘Zatrpaneu’. Zagrijavanje u petak navečer traje do subote ujutro, tj pleše se do 4 sata.

TREĆI PUT

Ono što nude u subotu nije osobita nepoznanica za šibensku publiku koja je Krankšvester već slušala u Šibeniku. No uvijek ih je liijepo ugostiti u Krešimirovom gradu pa je njihov koncert ono što se ne propušta.

– Znači, Krankšvester, najbolje od hrvatskog repa u zadnjih nekoliko godina. Dvojac iz Osijeka, Sett i Triki uz pomoć DJ Olivera na gramofonu dolaze u ŠIbenik. Predstavljaju svoj novi album Krankšvester 3. U zadnjih mjesec dana rasprodali su dva koncerta u Zagrebu i jedan u Osijeku – govori nam Bergam, napomenuvši kako je došlo vrijeme da ovdašnja publika ponovno čuje njihove seksualno osvještene tekstove.

-Dosad sam ih preko udruge P.A.R.K. doveo dva puta, na Regius i na warm up party Kulturaljke. Oba koncerta bila su odlična, a publika prezadovoljna. To je dovoljan poziv da svi dođu u subotu, u Kuglanu, čuti novi ‘Švester’ jer njihovi nastupi u ovim krajevima su prava rijetkost – iskren je urednik glazbenog programa.

Krankšvester u Kuglani možete slušati  za svega 25,00 kuna koliko iznosi cijena ulaznice. Koncert počinje u 23 sata, a hoće li biti još glazbenih imena… Otkrit ćemo vam na vrijeme.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.