VIDEO:Opuštena atmosfera na snimanju spota za pjesmu Marka Škugora ‘Zlato moje’

U svom rodnom Šibeniku Marko Škugor snimio je spot za pjesmu ‘Zlato moje’ kojom je na nastupima oduševljavao publiku. Bilo je dovoljno samo par stihova da se publika digne na noge i zaplješće mu.

Djevojku za kojom u pjesmi pati, u spotu je utjelovila Marijeta Plenča koja se u opuštenoj atmosferi brzo snašla i odlično odradila posao iako joj je ovo tek prvi takav angažman.

Snimanje u režiji Željka Petreša proteklo je u izvrsnoj atmosferi, a Markovo pjevanje povremeno je prekidao glasan smijeh, jer su se Marijeta i Marko slučajno uspjeli i malo opiti.

– Za potrebe nekoliko scena pili smo crno vino, a kako smo snimali cijelo poslijepodne, valjda nam je vino malo udarilo u glavu, pa smo se neprestano smijali, kazao je Marko.

Kameni zidovi bara u kojem su snimali, ribarske mreže i kvalitetno vino pomogli su dočarati dalmatinski duh pjesme koju je u originalu otpjevao Vinko Coce.

Marku je ‘Zlato moje’ peti samostalni singl i odličan nastavak uspjeha koji je započeo sa pjesmom ‘Dalmatinska vilo’ koja je čak osam tjedana bila među najemitiranijim pjesmama u Hrvatskoj prema Institutu hrvatske glazbe.

Kad uspije uloviti slobodnog vremena, Marko uživa u ljepotama svoga grada i raduje se ljetu kada će se prijatelji opet početi okupljati na plaži.

– U Šibeniku je vrijeme prekrasno, jedva smo ga dočekali. A kroz par tjedana mogli bi baciti i ‘banjadu’ na prelijepoj gradskoj plaži Banj, kazao je Marko, trenutno naš najbolji tenor koji još puno toga dobrog sprema svojoj publici. 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.