7. Tjedan cjeloživotnog učenja

Tjedan cjeloživotnog učenja je nacionalna obrazovna kampanja koja promovira učenje i obrazovanje kroz cijeli život direktnim obraćanjem građanima. Kako je 2013. godina proglašena godinom građana, te kako je to ujedno i godina u kojoj je Hrvatska postala punopravnom članicom Europske unije, središte pozornosti Tjedna biti će upravo građani i njihova prava.

CISOK Šibenik obilježit će 7. Tjedan cjeloživotnog učenja s nekoliko aktivnosti:

1.’Mogućnosti obrazovanja odraslih osoba u Šibensko-kninskoj županiji’

-Prezentacija kojoj je cilj informirati građane o tome što im se sve nudi u našoj županiji nakon završetka formalnog obrazovanja. Svoje programe predstavljat će sama učilišta, nostitelji edukacija i ostali sudionici u obrazovanju odraslih što je prilika građanima da sve informacije dobiju iz prve ruke i na jednom mjestu. Prezentacija će se održati 01 listopada 2013. u 17:00 na adresi Stjepana Radića 54/1.kat (plavi neboder), Šibenik

2. ‘Prvi korak prema zapošljavanju u Europskoj unij’

-Radionice kojima je cilj upoznati građane s EURES portalom – centralnim web mjestom za pronalaženje zaposlenja u EU te ih upoznati sa pisanjem životopisa u Europass formatu koji je kao standardizirani format prihvaćen od strane Europskih poslodavaca. Radionice će se održati u dva termina:

02. listopada 2013. u 10:00 na adresi  Stjepana Radića 54/1.kat (plavi neboder), Šibenik

03. listopada 2013. u 10:00 na adresi  Stjepana Radića 54/1.kat (plavi neboder), Šibenik

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.