Energetski certifikat za devet objekata u gradu Šibeniku

Gradu Šibeniku odobrena su sredstva za sufinanciranje energetskih pregleda građevina i energetsko certificiranje zgrada u iznosu  od 71.861,60 kuna, što je 40 % opravdanih troškova od ukupno procijenjene investicije. Ostatak sredstava sufinancirat će Grad Šibenik.

Nakon provedenog Natječaja za prikupljanje ponuda za korištenje sredstava Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost odobreno je sufinanciranje devet objekata na području grada Šibenika. Riječ je o OŠ Vidici,  OŠ Ražine, OŠ Juraj Šižgorić, OŠ Tin Ujević, OŠ Jurja Dalmatinca, Sportskoj dvorani Miminac i Baldekin, Hrvatskom narodnom kazalištu u Šibeniku i Gradskoj vijećnici.

Energetski pregled i izdavanje certifikata čeka sve zgrade u vlasništvu Grada Šibenika, a do sad su energetski certifikat dobile zgrada gradske uprave – Krešimirov dom i zgrada Gradske knjižnice Juraj Šižgorić.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.