Jadranska banka snižava kamatne stope na sve kredite građanima

Jadranska banka od 01.01.2014. snižava kamatne stope na sve kredite građanima s promjenjivom kamatnom stopom, postojeće i nove, kod kojih se kao parametar koristi Nacionalna referentna kamatna stopa (NRS). Kamate na kredite u eurima snizit će se za 0,20 postotnih poena, dok će se trošak financiranja kod kunskih kredita smanjiti za 0,23 postotna poena.

Tako će od slijedeće godine Banka nuditi stambene kredite u eurima po kamatnoj stopi od 6,56%, što je smanjenje od 0,20 postotnih poena, te vrlo tražene kredite za kupnju stana u novoizgrađenim zgradama na Biocima s kamatnom stopom od 5,76%.

Među najpovoljnijim kreditima iz svoje široke ponude Jadranska banka ističe novi nenamjenski kredit uz novčani polog koji građanima nudi mogućnost lakog dobivanja potrebnih sredstava s vrlo povoljnom kamatnom stopom od 7,40% koja je fiksna za cijelo razdoblje otplate kredita. Takva kamatna stopa nudi građanima određenu dozu sigurnosti u ovim neizvjesnim vremenima, te se sve veći broj građana odlučuje upravo za ove kredite.

Osim navedenog Jadranska banka od 01. siječnja 2014. godine znatno smanjuje i kamatne stope za Mastercard revolving kreditnu karticu, i to za 1,99 postotnih poena te na dopušteno prekoračenje po tekućem računu za 1,00 postotni poen.

Iz banke napominju da su već pismeno obavijestili svoje klijente o navedenim smanjenjima, a sve dodatne informacije možete naći na njihovim internet stranicama ili u poslovnicama.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.