Kulušić: SDP je s Vulinom hodao po Jadovnu, a ljubav je pukla pred izbore!

Hrvatski sabor u ovom sazivu održao je prošlog tjedna svoju posljednju sjednicu. Od sabornice su se zasad oprostili i Šibenčani, SDP-ovi Ivan Klarin i Franko Vidović, reformist Petar Baranović, te HDZ-ovi Ante Kulušić, Branka Juričev Martinčev i kninska gradonačelnica Josipa Rimac koja je u Saboru provela tek nekoliko tjedana. Odmah nakon posljednjeg zasjedanja Vidović se od Sabora oprostio virtualno, putem Facebooka, postajući fotografije sa sjednice.

– Nadam se da smo barem donekle ipak ispunili očekivanja građana. Hvala svim kolegicama i kolegama, a posebno predsjedniku Leki na radu za opće dobro, na toleranciji i uvažavanju tuđih mišljenja, kao i na dobrim sugestijama. Mislim da smo svi zajedno ipak uspjeli od Hrvatske napraviti bolje mjesto za život nego što je bila na kraju 2011.– poručio je među ostalim Vidović.

No, njegovo mišljenje ne dijeli saborski mu kolega Ante Kulušić, koji je osobito ogorčen na ponašanje vladajućih vezano uz izbjegličku krizu. Iz te se situacije, navodi, kao i iz mnogih drugih prije, može zaključiti kako Hrvatsku treba zaštititi od Milanovića, smatra Kulušić.

– Od početka tražimo da Vlada zatvori ilegalne i otvori legalne prijelaze. Milanović je, međutim, zatvorio legalne prijelaze, a ljudi preko polja i kukuruzišta, bez evidencija, ulaze u Hrvatsku. Umjesto da ispravi pogrešku, nedostatak bilo kakvog plana odveo ga je u još veću pogrešku. Ni hrvatske proizvode o kojima ovise radna mjesta više ne možemo izvoziti, pa Hrvatska dnevno gubi više milijuna eura – stav je Kulušića koji napominje kako su hrvatski građani taoci aktualne Vlade. Komentirajući zaoštrene odnose sa Srbijom, Kulušić napominje kako je sredinom rujna Vlada uvjeravala da je sve dogovorila sa Srbijom, a ‘sada kad im je dogovor zbog nesposobnosti propao, optužuju druge’.

– Pa oni su s Vulinom hodali po Jadovnu, slali Vulinu hrvatske udžbenike na kontrolu, a ljubav je naglo pred izbore nestala – zaključuje HDZ-ovac.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.