Šibenski iznajmljivači ‘nahrlili’ u Knjižnicu na edukativnu radionicu o obiteljskom smještaju

U prostorijama Gradske knjižnice Juraj Šižgorić danas je organiziran Forum obiteljskog smještaja Šibensko – kninske županije. Riječ je o edukativnoj radionici s nizom predavanja na kojima su privatne iznajmljivače i sve zainteresirane za područje obiteljskog smještaja,  informirali različiti stručnjaci iz tog područja.

iznajmljivaci

iznajmljivaci3

Zajednica obiteljskog smještaja sekcija je pri Hrvatskoj gospodarskoj komori. Organizirani su na razini RH, a ogranak već treću godinu egzistira i u Šibensko-kninskoj županiji.

Cilj je zainteresirane informirati, upoznati s novitetima vezanima za ovu djelatnost, a noviteta iz godine u godinu, ima sve više. U prvom redu, oglašavanje na sve prisutnom  internetu.

– Ono što tišti naše iznajmljivače je energetski cetifikat. Točnije, svi koji se ovom djelatnošću bave, moraju imati taj certifikat koji sadrži niz nelogičnosti, tako da očekujem da će radionica i u tom pogledu okupljenima biti korisna – rekao nam je Velibor Kresić, predsjednik sekcije.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.