Algebra i Studentski centar Šibenik pozivaju Vas na pripreme za državnu maturu

Otvoreno učilište Algebra i Studentski centar Šibenik poziva vas da nam se pridružite  na pripremama za državnu maturu, položite uspješno ispite i upišete željeni fakultet već u prvom ljetnom roku!!!

Veleučilište u Šibeniku, Studentski centar Šibenik u suradnji s Otvorenim učilištem Algebra donosi ti najtraženiji i najrašireniji program priprema za državnu maturu koji se provodi u čak 13 gradova u Hrvatskoj.

Upiši u svom gradu Algebrine pripreme za najtraženije fakultete i predmete državne mature na obje razine: Matematika (A i B)Hrvatski (A i B)Engleski (A i B),  koje kreću u prosincu.

Čak 93% polaznika Algebrinih priprema za državnu maturu upisuje željeni fakultet već na prvom roku, a više od 10 000 maturanata pristupilo je u posljednje dvije godine i jedinstvenim Algebrinim probnim ispitima prije mature. Riječ je o jedinstvenoj simulaciji prave mature koja ti omogućuje testiranje znanja, u jednakim uvjetima koji te očekuju na maturi, nekoliko mjeseci prije samih ispita.

Na Algebrinim priprema očekuje te i: ulazno testiranje predznanja, ekskluzivni priručnici za svaki predmet, velika baza online zadataka za vježbu, dodatne konzultacije prije ispita uključene u cijenu, predavači s dugogodišnjim iskustvom…

Osim Algebrine web stranice, www.drzavnamatura.hr, koja donosi sve detalje o pripremama i novostima o državnoj maturi i koja u tijeku samih polaganja ispita broji više od 100 000 posjeta, posebnost Algebrinih priprema je i aktivna zajednica od 30 000 maturanata na FB stranicihttps://www.facebook.com/drzavnamatura.hr

U najvažnijoj godini tvog srednjoškolskog obrazovanja ništa ne prepuštaj slučaju. Upiši Algebrine pripreme u svom gradu i postani već ovoga ljeta brucoš medicine, prava, ekonomije, računarstva, arhitekture….

Za detaljne informacije o upisu na pripreme za ispite državne mature možete se javiti na broj tel. 247-064 ili na mail: obrazovanje@scsi.hr

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.