Američki razred proslavio pedesetu godišnjicu mature u NP Krka

Maturalna zabava je u Americi uvijek bila jako bitna, snimljeni su toliki filmovi, a svi smo mi sa dozom zavisti gledali njihove kraljeve i kraljice maturalnih zabava. Tradicija koja kod nas ipak nije prihvaćena, iako smo iz Amerike prihvatili veliki broj toga.

miss maturalne zabave

Danas je NP Krka bio mjesto jedne godišnjice i to pedesete! Grupa Amerikanaca je izabrala baš ovdje proslaviti pedesetu godišnjicu maturalne zabave, a ono što je posebno simpatično bilo brojnim prolaznicima jest kraljica maturalne zabave pedeset godina kasnije. Jednim udarcem dvije muhe, pa je tako ova simpatična grupa spojila izlet i proslavu maturalne zabave.

Dobrodržeća kraljica je imala i pripadajuću krunu i lentu, a ono što daje još jedan dašak američkih filmova ovome danu, jest što je i njezin suprug bio okrunjen za kralja maturalne zabave prije pola stoljeća. Ipak, dok je gospođa nosila krunu s ponosom, on je odbio staviti krunu jer kako je rekao, oćelavio je pa nije htio da mu sunce puno tuče.

foto: čitateljica

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.