Anita Grubišić izabrana za dekanicu šibenskog Veleučilišta

Na današnjoj sjednici Upravnog Vijeća jednoglasno je potvrđen rezultat glasovanja Stručnog vijeća te je dosadašnja v.d. dekanica Anita Grubišić izabrana za novu/staru dekanicu Veleučilišta u Šibeniku, priopćio je Studentski zbor VUŠ-a na Facebooku.

– Dekanici Grubišić želimo sve najbolje u iduće tri godine mandata! Nadamo se da će nam donijeti stabilnost u ovim turbulentnim događanjima u sustavu visokog školstva, te da će uspješno modernizirati i podići Veleučilište na višu razinu, kao što je uspješno činila i prethodnih 9 mjeseci kao vršiteljica dužnosti – navode studenti.

Podsjetimo, Stručno vijeće prošlog tjedna za novog dekana Upravnom vijeću predložilo je dvoje kandidata, Grubišić i Franu Urema, višeg predavača na Veleučilištu. Izborom Anite Grubišić za novu dekanicu VUŠ-a okončan je dugotrajan proces izbora čelnog čovjeka ove šibenske visoko obrazovne ustanove.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.