Baranović i Škare-Ožbolt u Saboru zajedno za izmjenu zakonske regulative o ribarstvu

Demokratski centar Šibensko-kninske županije u subotu, 19. srpnja održao je drugi sastanak s ribarima na  temu “Strategija razvoja ribarstva u Republici Hrvatskoj”. Predsjednica Demokratskog centra i saborska zastupnica Vesna Škare Ožbolt je pripremila prijedloge izmjena i dopuna postojeće zakonske regulative koje se odnose na ribarstvo.

Prijedlozi, koji su podržani od strane ribara uputit će se početkom rujna u saborsku proceduru. Saborski zastupnik Petar Baranović, koji je izrazio želju da prisustvuje ovom sastanku, podržao je prijedloge, te je obećao da će zajedno s Vesnom Škare-Ožbolt založiti da se isti i usvoje.

Ribari su izrazili nezadovoljstvo njihovim predstavnikom u Cehu ribara, koji je neaktivan otkad su ga izabrali, unatoč nagomilanim problemima. Na ovakav način, smatraju da će se, preko saborskih zastupnika, njihovi problemi početi rješavati.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.